مهندسان

تقدیم به همه مهندسان ایران

درباره من
وبلاگ تخصصی مهندسان ایده ها و راهنمایی های مهندسی آماده همکاری در پروژه های شما کنترل پروژه.بازاریابی و فروش.ارزیابی.مدیریت منابع.
موضوعات
نويسنده :Mr Nateghi
تاريخ: شنبه 8 فروردين 1394 ساعت: 22:7

 

 

هیأت مدیره اپل بعد از ده سال استیو جابز را بر می گرداند ولو اینکه خودشان باید بروند. هنری فورد برخلاف جریان و نظر بازار ، حقوق کارگران را دو برابر می کند و با همین ترفند تولیدش هم دو  برابر می شود.

لوگر سنتر که برای تفکیک ای بی ام آمده بود با گوش دادن به نیاز مشتری آن را دوباره به جایگاه خود بر می گرداند. اندی گروو برای قطعه ای ناشناخته از کامپیوتر به حدی خوب بازاریابی می کند که الان «درون آن اینتل است» از خود کامپیوترها معروفتر است.

سامسونگ برای تفریح و استراحت یک ساله به کارمندان خود حقوق پرداخت می کند...

این کتاب داستان تصمیم شرکتها و مدیرانی است که برخلاف جریان آب شنا کرده اند.

....

 

ادامه مطلب را هم بخوانید

ادامه مطلب

 

 

Get our toolbar!
نويسنده :Mr Nateghi
تاريخ: شنبه 8 فروردين 1394 ساعت: 22:4

 

 

در پشت جلد کتاب آمده است:

اپل،سامسونگ،اینتل،ای بی ام،مایکروسافت، اچ پی، تاتا و فورد. نقطه اشتراک تمام این شرکتها چیست؟

هرکدام از آنها در برهه ای از زمان تصمیمی گرفته اند که نه تنها مسیر یک شرکت که گاهی سرنوشت یک صنعت و یا یک کشور را تغییر داده اند.

....

در ادامه مطلب دنبال نمایید

ادامه مطلب

 

 

Get our toolbar!
نويسنده :Mr Nateghi
تاريخ: شنبه 8 فروردين 1394 ساعت: 21:53

 

 

برترین تصمیم ها در مشهورترین برندها (قسمت اول)

این عنوان اولین کتابی است که در سال 94 خواندم.اولین نکته ای که توجهم را برای مطالعه جلب کرد،اسم جیمز کالینز نویسنده کتاب از خوب به عالی بود که برای این کتاب هم مقدمه ای نوشته اند. کتاب زیر نظر ورنه هارنیش و توسط جمعی از اساتید بزرگ حوزه مدیریت از جمله کاپلان نوشته شده است و رامین سمیع زاده مترجم آن هستند که علاوه بر ترجمه عالی مقدمه مترجم هم خواندنی است.

....

 

برای مطالعه بیشتر به ادامه مطلب رجوع نمایید

ادامه مطلب

Get our toolbar!
نويسنده :Mr Nateghi
تاريخ: دو شنبه 15 دی 1393 ساعت: 10:3

 

 

 

  يک پروژه را مي­توان به صورت زير تعريف کرد:مجموعه­اي از فعاليتها که براي دستيابي به منظور يا هدفي خاص انجام مي­گيرند. پروژه­ها شامل فعاليتهايي هستند که بايد در تاريخهايي معين، با هزينه­هايي معين و کيفيتي تعيين شده، اجرا بشوند. پروژه­ها ممکن است کارهايي باشند که انجام آنها در فواصل زماني مشخصي لازم مي­شود. مثلاً: بستن حسابهاي کارخانه در انتهاي سال مالي، تعميرات اساسي يک پالايشگاه (Overhall) هر دو سال يک بار و ... همينطور ممکن است پروژه­ها شامل کارهايي باشند که فقط يک بار توسط سازمان انجام خواهند گرفت، مثل پروژه­هاي ساختماني، عمراني، توسعه سازمان، پروژه­هاي تحقيقاتي و يا ...
با توجه به آنچه که گفته شد، اموري نظير: تشکيل يک سمينار، تاليف و يا انتشار يک کتاب، راه­اندازي يک کارخانه، توليد يک محصول جديد، اجراي يک برنامه فضايي، انجام يک عمل جراحي پيوند قلب، فراهم نمودن مقدمات و رفتن به مسافرت و هزاران امر ديگر که توسط انسان انجام مي­گيرند، هر يک به خودي خود عبارت از يک پروژه مي­باشند.
.....
 
 
برای مطالعه بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمایید
 
 
 
 
 
 
Get our toolbar!
نويسنده :Mr Bayatani
تاريخ: سه شنبه 25 آذر 1393 ساعت: 7:29

 

 

با گسترده تر شدن حیطه پروژه ها و با فراگیر تر شدن تمایل کار فرمایان به  واگذاری پروژه ها به روش EPC  حیطه وظایف و مسئولیتهای پیمانکاران در پروژه ها در حال افزایش است . همینطور با ورود مسائلی همچون فاینانس و تامین مالی پروژه ها از منابع خارجی و تشکیل کنسر سیوم با شرکای خارجی جهت اجرای پروژه ها پیچیدگی مسائلی که یک پیمانکار با آنها سر و کار دارد روز بروز در حال افزایش است.بدلیل پیچیدگیهای فوق تمایل سازمانها به استقرار استاندارد هایی در حیطه مدیریت پروژه از قبیل PMBOK  در حال افزایش است 

 

 

Get our toolbar!
نويسنده :Mr Bayatani
تاريخ: شنبه 8 آذر 1393 ساعت: 20:47

 

 

 

دکتر دمینگ با ارائه 14 اصل برای مدیریت بهبود کیفیت، بهره وری و موقعیت رقابتی باعث تغییر نگرش و تولید محصولات با کیفیت بالا و با استفاده از مشارکت کارکنان و ایجاد فرهنگ بهبود مستمر، در نتیجه باعث انقلاب عظیمی در صنعت ژاپن شد.

 

 

 

 

Get our toolbar!
نويسنده :Mr Nateghi
تاريخ: سه شنبه 27 آبان 1393 ساعت: 9:32

 

 

 

 

خلاصه:

از آنجايي كه اغلب امور در واحدهاي تحقيق و توسعه به صورت پروژه هاي تحقيقاتي مطرح مي باشند، لذا مديريت و كنترل پروژه ها در اتمام موفقيت آميز و به موقع پروژه ها، نقشي مهم و حياتي دارد. بدين منظور هم اكنون از شبكه هاي CPM و PERT استفاده مي نمايند؛ اما تجربه ثابت كرده است كه شبكه هاي PERT , CPM براي پروژه هاي تحقيقاتي مناسب نمي باشند، زيرا اولاً پروژه هاي تحقيق و توسعه از تعدادي فعاليت هاي ساخت نايافته (غيرتكراري) تشكيل شده و ثانياً اكثر فعاليت ها به صورت احتمالي مي باشند تا قطعي. لذا بهره گيري از شبكه هاي PERT , CPM در مديريت و كنترل پروژه هاي تحقيقاتي مناسب نمي باشد به همين منظور از روش GERT به عنوان ابزار تخصصي جهت زمان بندي و كنترل پروژه هاي تحقيقاتي استفاده مي گردد. اين روش با استفاده از مباحث نظري گراف ها، معادلات توپولوژي و آمار، اقدام به زمان بندي و كنترل پروژه هاي تحقيقاتي مي نمايد. ورودي اين مدل، زمان ** فعاليت به همراه توزيع آماري مربوطه، احتمال وقوع هر فعاليت و بالاخره ترسيم شبكه احتمالي مي باشد.

....

ادامه مطلب

 

 

 

Get our toolbar!
صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 16 صفحه بعد
تازه ترين مطالب
ابزارک هاي وبلاگ